Pigūs baldai? Negi galima pasitikėti?
Negi visi pigūs baldai verti tik sąvartyno?!

Negi visi pigūs baldai verti tik sąvartyno?!

Tikbaldai.lt komandos patarimai kaip įsirenginėjant namus atsispirti pigių baldų reklamoms ir atsirinkti kokybiškiausius sprendimus

 

Regis, vos pradedame galvoti apie remontą ar namų atnaujinimą - visur pasipila reklamos ir “geriausi pasiūlymai” įsigyti baldus, įrangą ir viską ko tik gali prireikti naujiems, svajonių namams. Ne kartą esame girdėję istorijų kaip nuo tokių pasiūlymų susisuka galva ir praėjus pigumo džiaugsmui baldų kokybė labai netenkina. Ar pigūs baldai gali būti geri baldai?

Tikbaldai.lt internetinės baldų parduotuvės komanda ne vienerius metus dirba šioje sferoje ir mūsų asortimente gausybė sofų-lovų, fotelių, miegamojo baldų, spintų, stalų, staliukų ir virtuvių… Esame užtikrinti savo parduodamos produkcijos kokybe dėl kelių paprastų taisyklių, kuriomis vadovaujamės atrinkdami baldus į savo parduotuvę.

Patikimas gamintojas

Iš kur atkeliauja baldas, kas ir kur jį pagamino gali nusakyti baldo kokybę. Rinkdamiesi baldus ir medžiodami nuolaidas pasidomėkite ir apie patį gamintoją. Ar tai tvirta, senai veikianti įmonė? Kokio tipo baldus gamina? Galbūt rasite atsiliepimų iš vartotojų. Dideli ir žinomi gamintojai neretai daro dideles nuolaidas baigiantis sezonui, tad kartais pirkdami pigius baldus gausite tikrai aukštos kokybės produkciją.

 

Medžiagos

Medžiagos yra pagrindinis dėmuo iš ko susidaro baldo kaina. Domėkitės ir įvertinkite, nes čia niekuomet nebus kompromiso - pigūs baldai gaminami ir pigių medžiagų. Iš gerų medžiagų pagamintus baldus pigiau įsigyti galite su broku, defektu arba per didelius gamintojo išpardavimus.

Kada pigūs baldai yra geri baldai?

Pigūs baldai tikrai gali būti geri baldai. Paklausite kada? Kur tokius rasti? Patarimas čia tik vienas ir labai paprastas - nepirkite aklai. Visada įvertinkite ir palyginkite panašių produktų, panašių medžiagų kainas, kad suprastumėte kokia yra bendra situacija rinkoje. Kai žinosite tikslią prekės vertę, galite sekti išpardavimus, prašyti nuolaidos pas gamintojus. Tai yra vienintelis atvejis kai veikia ši sąlyga: pigūs baldai yra geri baldai.

Tikbaldai.lt komanda labai daug laiko ir resursų skiria pasirinkti patikimus gamintojus, nagrinėti baldų medžiagų kokybę ir patvarumą, todėl niekada nedrįsime pasakyti, kad pas mus parduotuvėje pigūs baldai!

Investuodami daug laiko į produktų paiešką pateikiame jums tik atrinktus ir geriausius variantus, nes mūsų vertybė, kad klientai liktų patenkinti kokybe, rekomenduotų mus ir džiaugtųsi savo namais. Mūsų komanda dirba tam, kad jūs gautumėte geriausius pasiūlymus, tad visuomet drąsiai klauskite ir rasime jums tinkamiausius sprendimus.

Nesusiviliokite pigių baldų reklaminiais skelbimais - rinkitės patikimus gamintojus, patikius pardavėjus ir mokėkite už išsirinktas prekes geriausią kainą.

Kur dar rasti naudingų patarimų? Spustelk čia.


Palikite komentarą

Atminkite, jog komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant