Sofa yra svetainės centras. Ji privalo būti patogi. Kaip rasti?
Sofa - gyvenimo centras

Sofa - gyvenimo centras

Kartais kyla didžiulis noras atnaujinti visus namus, tačiau galimybės leidžia pasirinkti tik vieną namų kampelį. Siūlome pradėti nuo svetainės centro – sofos!

Kad ir kokiu stiliumi įrengti jūsų namai, nauja sofa gali atnaujinti visą interjerą ir duoti namams naują emociją!

Interjero dizaineriai kurdami naują interjerą, arba atnaujindami esamą kambarį, siūlo išsirinkti kambario arba visų namų interjero akcentą ir prie jo derinti likusius baldus bei aksesuarus. Tačiau, ši taisyklė gali veikti ir atvirkščiai! Jeigu iš kambario pašalinsite dabartinę sofą, pagalvokite, kokį naują akcentą arba naują nuotaiką kambariui norite sukurti? Būtent tokią naują sofą ir pasirinkite!

Galbūt šiuo metu kambaryje trūksta sėdimųjų vietų? Arba dabartinė sofa nėra pakankamai patogi vakarais žiūrėti filmus? Tokiu atveju rekomenduojame įsigyti funkcionalų minkštą kampą, arba sofą lovą. Tai ne tik patogūs pasirinkimai, kurie atras vietą skirtingo stiliaus kambaryje, o taip pat bus maksimaliai funkcionalūs, galintis greitai virsti patogia didele lova!


Jeigu sofa nėra labai dažnai naudojamas baldas, užimantis didelę kambario dalį, pasirinkę grakščią sofą su kojelėmis kambariui sukursite stilingą, viešbučio estetiką primenančią nuotaiką.

Jeigu jums aktualu, kad pagrindinis svetainės baldas turėtų miegamą funkciją – rinkitės iš plačios sofų lovų kolekcijos. Šiuolaikiškos sofos lovos yra labai ergonomiško dizaino, grakščios ir kompaktiškos, miegamoji funkcija neužima daug vietos, lengvai išsiskleidžia ir miegojimui yra maksimaliai komfortiškos! Sofa lova taip pat gali būti labai stilingo dizaino, tinkanti ne vaikų kambariui, o kaip pagrindinis svetainės akcentas.

 

Taigi, kai nusprendėte ar jūsų sofa / sofa lova bus centrinis ar pagalbinis baldas, išsirinkote modelį, turėsite nuspręsti spalvą ir medžiagiškumą.

Renkantis baldų spalvas, turite apgalvoti savo namų nuotaikas ir priimti savo charakterį. Nors jums patiko interjero žurnale matyta ryški, vintažinio stiliaus sofa ant grakščių kojelių, tačiau jūsų namų interjeras yra ramus – ji netiks prie jūsų charakterio ir net gali erzinti. Taip pat, jeigu bijote, kad nesugebėsite suderinti visų namų baldų stilistikos, visada galite rinktis neutralias spalvas, kurios harmoningai atnaujins daugelį interjerų.

Baldo spalva ir audinio tekstūra priklauso ir nuo jūsų gyvenimo būdo! Prabangūs išskirtiniai audiniai tiks namams, be mažų vaikų ir augintinių. Antruoju atveju aktualu, kad baldo medžiaga būtų lengvai prižiūrima, netepli, galbūt tamsesnių atspalvių. Jei baldas turi miegamą mechanizmą kaip sofa lova ar kampas, tokiu atveju turite pasidomėti ir medžiagos dėvėjimosi savybėmis.


Tikbaldai.lt elektroninėje parduotuvėje rasite aukštos kokybės įvairaus stiliaus minkštuosius baldus, kurie atitiks jūsų poreikius ir lūkesčius. Jeigu sunku išsirinkti – susiekite su mūsų parduotuvės konsultantais ir jie padės atrasti jums tinkamiausią baldą! O daugiau informacijos kaip išsirinkti svajonių baldus rasite štai čia.


Palikite komentarą

Atminkite, jog komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant