Noriu įsigyti miegamojo lovą, bet pigiau. Tai įmanoma. Kaip?
Noriu lovos, bet daug mokėti nenoriu. Ar įmanoma?

Noriu lovos, bet daug mokėti nenoriu. Ar įmanoma?

Įvairiausi medicininiai tyrimai jau seniai įrodė miego svarbą ne tik visam žmogaus kūnui, bet ir emocinei būsenai. Jeigu miegas užima tokią svarbią vietą mūsų gyvenimuose - privalome pasirūpinti patogiais miegamojo baldais. Gera žinia, kad nebūtina tam išleisti daugybės pinigų! Miegamojo lovos pigiau ir itin geromis kainomis - tikbaldai.lt parduotuvėje internete!



Kaip išsirinkti pačią patogiausią lovą?

Lovos pasirinkimas iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti labai paprasta užduotis. Užtenka priderinti lovos dizainą prie savo miegamojo, pasirinkti derančią spalvą ar gobeleną ir viskas!

Tačiau taip anaiptol nėra - nuo sprendimo kokią lovą pasirinksite savo miegamajam priklausys ne tik jūsų namų dizainas ir jaukumas, tačiau ir kaip gerai ilsėsitės, kaip jausitės. Tad rinkdamiesi lovą galvokite ne tik apie dizainą, baldo ergonomiškumą, bet svarbiausia, apie patogumą.

Dėl kainos galite nesirūpinti, nes tikbaldai.lt asortimente patogios ir kokybiškos lovos pigiau!



Kokius kriterijus turėtų atitikti svajonių lova?

Renkantis lovą labai sunku įvertinti ir įsivaizduoti ar bus gera, ar bus patogu miegoti naujoje lovoje. Renkantis baldus dažnai masina akcijos, išpardavimai, reklamos ir renkantis akys nukrypsta ten, kur… lovos pigiau. Tačiau ar kaina gali būti kertinis kriterijus renkantis svarbiausią poilsio baldą?

 

Lovos dydis. Nepriklausomai nuo to, ar renkatės svajonių lovą naujiems namams ir norite atnaujinti lovą namuose, kur gyvenate, pirmiausia ir svarbiausia, turite žinoti kambario dydį ir galimos lovos dydį. Nuo to turi prasidėti naujos lovos paieškos.

Be abejo, labiausiai norime miegoti didelėje, patogioje, karališkoje lovoje, tačiau ne visuomet tam yra pakankamai erdvės kambaryje. Taip pat, lova tikrai nėra tas baldas, kurį turėtumėte paaukoti dėl daugiau erdvės kambaryje - mažoje ir ankštoje lovoje, paprasčiausiai, nepavyks pailsėti. Tiksliai išmatuokite kambarį, tuomet žinosite kokio dydžio lova jame tilps patogiausiai. Nuo lovos kraštų iki sienos reikia palikti ne mažesnį nei 50 cm atstumą, nes kitaip įlipti bus nepatogu. Tikbaldai.lt elektroninėje parduotuvėje galite rasti didelį pasirinkimą įvairaus ilgio ir pločio miegamojo lovų, o taip pat, visus metus čia lovos pigiau!

 

Čiužinys. Įvertinkite čiužinio minkštumą, audinius ir medžiagas, priežiūros reikalavimus ir, jei tik turite galimybę, išbandykite keletą skirtingų čiužinių prieš įsigydami savo. Čiužinio užduotis - išlaikyti jūsų stuburą taisyklingoje padėtyje visą naktį, todėl kokybiškos čiužinio medžiagos, skirtingos minkštumo ir kietumo zonos, gaminimo technologijos ir net jūsų pačių kūno svoris yra labai svarbūs faktoriai ar miegoti bus patogu. Todėl neskubėkite ten, kur lovos pigiau, čiužiniai už pusę kainos - rinkitės miegamojo baldus pagal savo kūno poreikius!



Kodėl verta pirkti lovą Tikbaldai.lt baldų parduotuvėje internete?

Tai ne tik lovos gera kaina, tačiau itin didelis pasirinkimas vokiškos kokybės baldų visiems namams. Išsirinkti baldus visuomet padės patyrę konsultantai, o įsigytas prekes greitai pristatys visoje Lietuvoje!

 Iš didelio parduotuvės asortimento galite išsirinkti tiek viengulę, tiek dvigulę lovą, sofą-lovą, fotelį lovą, kiekvienam tipui ir jūsų pomėgiams tinkamą čiužinį - atrasite viską savo skoniui.

Jei turite klausimų - nedvejodami kreipkitės į tikbaldai.lt konsultantus ir jie padės rasti svajonių lovą pigiau!

Daugiau išminties perlų baldų klausimais rasite štai čia.


Palikite komentarą

Atminkite, jog komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant