Patogus minkštas kampas. Ar įmanoma rasti pigų ir komfortabilų?
Išsirinkti patogų kampą sunku... bet įmanoma

Išsirinkti patogų kampą sunku... bet įmanoma

Kurdami svetainės interjerą visuomet bandome suderinti svajones, patogumą ir laisvalaikį. Rinkoje populiariausi išlieka patogūs ir funkcionalūs baldai, būtent toks yra minkštas kampas, renkantis visus naujakurių paieškų rekordus.

Koks minkštas kampas tinkamas jūsų svetainei?

 

Kad ir kokio modelio minkštasis baldas yra svetainėje - jis tampa kambario centru. Tikbaldai.lt specialistai surinko patarimus kaip įrengti svetainę, pagrindiniu kambario centru pasirenkant minkštą kampą su miegama dalimi.

Baldo dydis ir vieta. Įvertinkite kokio dydžio minkšto kampo reikia jūsų kambariui. Nuo šio žingsnio prasideda ne tik kampo, bet ir bet kokio baldo paieška. Baldo dydžiui įtaką turi ir vieta, kurioje baldas stovės - ar žiūrėsite nuo jo televizorių, ar neužstos lango, šviesos ar praėjimo? Kaip dažnai naudosite kampą kaip lovą - įvertinkite minkšto kampo su miegama dalimi privalumus.

Pats minkštas kampas gali būti išplanuotas labai skirtingai. Ilgoji dalis gali būti tiek dešinėje, tiek kairėje, L arba U formos, dideli, patogūs, ryškūs ir diktuojantys viso kambario interjerą.

Baldo funkcionalumas. Šiuolaikinės technologijos leidžia baldui išlaikyti baldo dizainą, grakštumą ir funkcijas, todėl svetainėje galite turėti minkštą kampą su miegama dalimi prilygstančią patogiai lovai, o taip pat ir patalynės dėžę, kuri prireikus taps puikia daiktų saugykla. Taip pat, galite pasirinkti papildomus ranktūrius, galvos atramą ar net lentynėlę - minkštas kampas yra būtent to tipo baldas, kur galite sutalpinti visus savo poreikius!

Iš klientų atsiliepimų matome, kad minkštas kampas tinka ne tik ieškantiems išskirtinių interjero sprendimų, bet ir siekiantiems maksimaliai funkcionaliai išnaudoti kambario erdvę.

Dar vienas mitas, kurį griauna tikbaldai.lt baldų parduotuvės internete konsultantai - minkštas kampas su miegama dalimi yra tinkamas pasirinkimas ne tik didelėms erdvėms, tačiau ir mažesniems kambariams. Minkštų kampų modeliai yra kuriami taip, kad būtų talpūs, patogūs ir turėtų papildomas funkcijas. Būtent tokie yra kampai su daiktadėžėmis ir minkšti kampai su miegama dalimi.

Pagal pirkėjų atsiliepimus ir rekomendacijas galime teigti, jog minkštas kampas yra puikiausia alternatyva sofai. Tai ne tik patogesnis pasirinkimas poilsiui, bet ir gražus estetiškas baldas, kuris leidžia svetainėse sutaupyti erdvės, o esant poreikiui - tampa patogia lova! Minkštas kampas su miegama dalimi iš tikbaldai.lt asortimento - geros kainos ir puikios vokiškos kokybės pasirinkimas.

Tikbaldai.lt parduotuvės asortimente rasite platų kampų pasirinkimą tiek rinkdamiesi funkcines savybes, tiek dizainų sprendimus. Visuomet kviečiame konsultuotis su mūsų specialistais, sukaupusiais didelę patirtį kokybiškų baldų pardavime!

Įsigyti minkštą kampą internetu itin paprasta ir greita. Pasakykite savo poreikį, o mes atsakysime į visus jums iškilusius klausimus ir išrinksime tinkamiausią minkštą kampą! Viską išspręsti galite internetu, neišeidami iš namų, o baldus pristatome visoje Lietuvoje.

Dar daugiau rasite čia.


Palikite komentarą

Atminkite, jog komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant